PayPal-koppeling voor uw webshop

PayPal is een online betaalsysteem dat wereldwijd bekendheid geniet. 22 miljoen bedrijven en 255 miljoen kopers maken er gebruik van. RV Websolutions levert de PayPal-koppeling om uw webshop veilig en foutloos met deze betaaloplossing te integreren.

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een virtuele portemonnee waarmee klanten in 25 valuta’s kunnen betalen via hun PayPal-saldo, bankrekening of creditcard, zonder allerlei gegevens in te vullen. De betalingen worden binnen enkele minuten op uw PayPal-saldo bijgeschreven. U kunt het geld vervolgens eenvoudig overmaken naar uw bankrekening of direct spenderen aan eigen aankopen

Waarom een PayPal-koppeling?

Volgens onderzoek van PayPal zou 26% van de Nederlandse online kopers niet tot aankoop zijn overgegaan zonder PayPal. Dat betekent dat een PayPal-koppeling de conversie van uw webshop verhoogt.

Combineer PayPal met snelheid en vindbaarheid

Wij hebben onze PayPal-koppeling ontwikkeld voor de snelle, veilige en zoekmachinevriendelijke maatwerk webshops die wij al meer dan 10 jaar realiseren in ons eigen closed source CMS.

Onze PayPal-koppeling regelt snel en foutloos de webshopbetalingen. Onze visie op webshops zorgt dat klanten uw online business makkelijk weten te vinden, en graag terugkomen voor een volgende aankoop.

Nieuwsgierig?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met PayPal-koppeling.

Meer betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Wilt u naast de PayPal-koppeling nog andere betalingssystemen in uw webshop integreren? Wij denken graag met u mee. Naast de PayPal-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een PayPal-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht