Paysafecard-koppeling voor webshop

Volgens de meest actuele cijfers heeft 35% van de Europeanen geen creditcard. Met het Paysafecard betaalsysteem kunt u juist deze groep mensen in uw webshop verwelkomen. De Paysafecard-koppeling die uw webshop met Paysafecard verbindt, zorgt voor een snelle en betaling in eCash. Er komt geen bankrekening of creditcard aan te pas.

Over Paysafecard

Paysafecard is wereldwijd marktleider in online prepaid betaalmethodes. Consumenten kopen een betaalkaart van 10, 20, 25, 50 of 100 euro en gebruiken dit als betaalmiddel om in een webshop online met contant geld te betalen. Deze manier van betalen spreekt mensen aan die hun privacy en online veiligheid belangrijk vinden, die graag een uitgaveoverzicht bij de hand hebben, of die geen bankrekening of credit card hebben. Wanneer uw webshop over de Paydsafecard-koppeling beschikt, ervaart deze doelgroep geen drempel meer om bij u te winkelen.

Onze Paysafecard-koppeling

Onze Paysafecard-koppeling zorgt voor een perfecte verbinding tussen uw webshop en Paysafecard. Dat kunnen wij beweren omdat we al onze koppelingen, ook wel API’s genoemd, ontwikkelen op basis van lean maatwerk. Dat betekent dat de Paysafecard-koppeling uitsluitende functionele code bevat. Het grote voordeel daarvan is dat de communicatie tussen uw webshop en Paysafecard sneller en zonder storingen verloopt. Dat geeft vertrouwen voor u én uw nieuwe klanten.

Sneller, beter vindbaar, meer omzet

Trouwens, niet alleen onze koppelingen zijn in eigen huis ontwikkeld. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Gecombineerd met een Paysafecard-koppeling pakt u 2 vliegen in één klap die beide tot een hogere omzet leiden: een webshop met een betere vindbaarheid en hogere snelheid in combinatie met een nieuwe klantengroep die graag shopt met eCash.

Meer betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Wilt u naast de Paysafecard-koppeling nog andere koppelingen voor het integreren van betalingssystemen in uw webshop? Wij denken graag met u mee. Wij leveren ook maatwerk koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Paysafecard-koppeling voor webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht