Sisow-koppeling voor uw webshop

Wilt u met uw webshop klanten in en buiten Europa bedienen? Dan is Sisow voor u misschien de juiste payment service provider. Sisow biedt de meest gebruikte (online) betaalmethoden in onder meer de Benelux, Italië, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, Europa en wereldwijd. Om uw webshop in te richten met online betaaloplossingen van Sisow biedt RV Websolutions de Sisow-koppeling die dat mogelijk maakt.

Waarom kiezen voor Sisow?

Wanneer u klanten in diverse landen verschillende manieren van online betalen wilt aanbieden, is een internationaal opererende payment service provider (psp) als Sisow een slimme zet. Sisow garandeert een stabiel systeem met 0% uitval en gebruikersgemak. Ook was Sisow de eerste met all inclusive prijzen. Dit betekent geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen afnameverplichting en gratis support.

Onze Sisow-koppeling

Met onze betrouwbare Sisow-koppeling stelt u uw klanten in staat op uw webshop te betalen met de online betaaloplossing die het beste bij hen past. Dat schept vertrouwen. De betaling wordt aangemaakt en gecheckt en maakt refunds mogelijk. Sisow incasseert de betalingen van uw klanten en maakt deze na aftrek van de transactiekosten periodiek over naar uw rekening.

Sisow en een snelle, veilige maatwerk webshop

Als ervaren webdeveloper bieden wij onze Sisow-koppeling aan met een maatwerk webshops in ons eigen closed source CMS. Onze klanten waarderen deze aanpak omdat ons CMS snellere, veiligere en beter vindbare webshops oplevert. Samen met de Sisow-koppeling verhoogt dit het aantal bezoekers, de conversie en het klantvertrouwen van uw webshop.

Nieuwsgierig?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Sisow-koppeling.

Andere betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Weet u nog niet of Sisow de juiste payment service provider is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Sisow-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Sisow-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht