Klarna-koppeling voor uw webshop

Wilt u aan klanten in uw webshop de keuze laten direct of tot en met 30 dagen na aankoop te betalen? Dan is Klarna de online betaaloplossing voor uw webshop. RV Websolutions levert de Klarna-koppeling om uw klanten in staat te stellen veilig en foutloos met Klarna voor hun webshopaankopen te betalen.

Hoe werkt Klarna?

Klarna biedt uw webshopklanten de mogelijkheid direct te betalen via een machtiging of online bankoverschrijving of te betalen tot en met 30 dagen na de aankoop. Wanneer klanten kiezen voor de optie achteraf betalen, betaalt Klarna het orderbedrag vooraf aan u uit.

Onze Klarna-koppeling

Met onze Klarna-koppeling stelt u uw klanten in staat vooraf of achteraf te betalen via dit online betaalsysteem. U krijgt toegang tot realtime statistieken van alle Klarna-betalingen in uw webshop.

Snel, veilig, beter vindbaar en meer conversie

Onderzoek van Klarna wijst uit dat achteraf betalen leidt tot groter klantvertrouwen, meer conversie en een hogere bestelwaarde. Loopt de klantervaring van uw webshop daarmee in de pas?  Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. Combineer onze webdevelopment expertise met die van Klarna voor een optimale webshopervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor en webshop met Kassa Compleet ING-koppeling.

Koppelingen met andere online betaalsystemen

Weet u nog niet welke betaalstrategie bij uw webshop past? Wij denken graag met u mee. Wij ontwikkelen ook koppelingen voor:

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Klarna-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht