Mollie-koppeling voor uw webshop

Mollie was meer dan 10 jaar geleden een van de eerste die met slimme online betaaloplossingen kwam voor webshops. Inmiddels maken meer dan 80.000 bedrijven in Europa gebruik van de betaaldiensten van deze payment service provider. RV Websolutions levert de Mollie-koppeling die uw webshopklanten in staat stelt te betalen op de manier die het beste bij hen past.

Pluspunten van Mollie

Wanneer u nationaal en internationaal zaken doet is Mollie een goede keuze. De payment service provider (psp) biedt alle bekende nationale en internationale betaaloplossingen aan. Bovendien straalt uw webshop vertrouwen uit wanneer uw klanten kunnen kiezen uit betaalmethoden die ze al kennen. Na installatie van Mollie kunt u binnen 15 minuten uw eerste betaling ontvangen.

Hoe werkt Mollie?

Via de Mollie-koppeling incasseert Mollie de betalingen van uw webshopklanten en maakt deze na aftrek van de transactiekosten over naar uw bankrekening. Ze doet dat op een door u gekozen moment. Wel zo fijn. Mollie is een collecterende psp die al meer dan 10 jaar bestaat en voldoet aan de eisen van de AFM.

De Mollie-koppeling

Onze Mollie-koppeling regelt betrouwbaar en snel de webshopbetalingen via de betaalmethoden die u uit het aanbod van Mollie gekozen hebt. Daarnaast regelt de Mollie-koppeling dat de betalingen worden gecheckt en zijn refunds mogelijk.

Snelle, veilige zoekmachinevriendelijke webshop

Wilt u de beste webshopervaring bieden, dan is het aanbod in betaaloplossingen niet het enige wat telt. Ook de inrichting, snelheid en veiligheid zijn bepalend. Wij bouwen al meer dan 10 jaar lean maatwerk webshops in een eigen closed source CMS. Dat maakt onze webshops sneller, veiliger en beter vindbaar. In combinatie met onze Mollie-koppeling is dat het recept voor de optimale webshopervaring.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met Mollie-koppeling.

Andere betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Heeft u nog niet besloten of Mollie de juiste payment service provider is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de Mollie-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een Mollie-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht