TargetPay-koppeling voor uw webshop

Zoekt u een betalingsmethode waarmee u klanten snel en betrouwbaar kunt laten betalen voor downloads, toegang tot websites of fysieke aankopen in uw webshop? Met TargetPay kan het allemaal. RV Websolutions levert de TargetPay-koppeling om uw webshop met deze payment service provider te integreren.

Hoe werkt TargetPay?

TargetPay is een collecterende payment service provider voor websites en mobiele sites.  Dat wil zeggen dat TargetPay de betalingen van uw klanten incasseert en deze na aftrek van de transactiekosten periodiek overmaakt naar uw rekening. Dat scheelt een hoop administratie. Via onze TargetPay-koppeling kunnen betalingen worden aangemaakt, gecheckt en zijn refunds mogelijk.

Pluspunten van TargetPay

TargetPay is marktleider op het gebied van Mobile Content Billing. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid met 1 druk op de knop via hun smartphone te betalen voor bijvoorbeeld muziek, ringtones en horoscopen. TargetPay profileert zich als de psp met de laagste transactiekosten, 24/7 storing support, geen aansluitkosten of maandkosten en een overzicht van alle TargetPay betalingen in heldere realtime statistieken.

Optimale webshopervaring met TargetPay-koppeling

Onze TargetPay-koppeling voor uw webshop zorgt ervoor dat alle betalingen via dit betalingsplatform veilig en foutloos worden uitgevoerd. Wel zijn we zo eigenwijs om deze koppeling uitsluitend aan te bieden bij onze maatwerk webshops gerealiseerd in ons eigen closed source CMS. Want een snellere, veiligere en beter vindbare webshop met TargetPay, creëert een optimale webshopervaring met meer omzet.

Nieuwsgierig?

Bel voor meer informatie 0318 510 456. Of vraag direct een offerte aan voor een webshop met TargetPay-koppeling.

Andere betalingsmogelijkheden in uw webshop?

Weet u nog niet of TargetPay de juiste payment service provider is voor uw webshop? Wij denken graag met u mee. Naast de TargetPay-koppeling leveren wij ook koppelingen voor:

 

Check ook onze koppelingen voor boekhoudprogramma’s, bedrijfssoftware, marketplaces en talloze andere slimme functies voor uw online business.

Nieuwsgierig geworden?

Bel voor meer informatie 085 106 30 00. Of vraag direct een offerte aan voor een website met een TargetPay-koppeling voor uw webshop koppeling.

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht